מרק דלעת חורפי

מחפשים מנה שתחמם לכם את הבית ואת הבטן? קבלו מתכון למרק דלעת, במיוחד לכבוד ימי החורף הקרים. באדיבות "קונדיטוריית בן עמי".

מתכון מאת: קונדיטוריית בן עמי, מערכת וואלה!
מתכוני דלעת של מסעדת בראון. נמרוד סונדרס
מתכוני דלעת של מסעדת בראון

מצרכים

  • 1 ק"ג דלעת
  • 2 שיני שום
  • 2 ענפים של טימין
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 עגבניות
  • 3 גזרים
  • מעט שמן זית
  • כף אבקת מרק
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. לקלף ולחתוך את כל הירקות.
  • 2. לשים בסיר שמן זית ולטגן את הירקות קלות. להוסיף מים ואת כל שאר החומרים. לבשל כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
  • 3. לטחון את המרק עם טוחן ירקות ולתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.
  • 4. להגיש בתוספת כף שמנת חמוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully