מרק דלעת חורפי
מחפשים מנה שתחמם לכם את הבית ואת הבטן? קבלו מתכון למרק דלעת, במיוחד לכבוד ימי החורף הקרים. באדיבות "קונדיטוריית בן עמי".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג דלעת
- 2 שיני שום
- 2 ענפים של טימין
- 2 עלי דפנה
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
- 2 עגבניות
- 3 גזרים
- מעט שמן זית
- כף אבקת מרק
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- 1. לקלף ולחתוך את כל הירקות.
- 2. לשים בסיר שמן זית ולטגן את הירקות קלות. להוסיף מים ואת כל שאר החומרים. לבשל כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
- 3. לטחון את המרק עם טוחן ירקות ולתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.
- 4. להגיש בתוספת כף שמנת חמוצה.