מתכונים חמים

מרק מינסטרונה של אבי ביטון

אבי ביטון, השף מסעדת "אדורה" שבתל אביב מכין לכם מרק מינסטרונה, עשיר בירקות, בדיוק כפי שמכינות הסבתות שרחבי איטליה למשפחות שלהן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 גזרים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם דלעת
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא גדול
  • כוס כרובית, מופרדת לפרחים קטנטנים
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • אריזת לקט איטלקי (מכיל עדשים, אפונה, גריסי פנינה ועוד)
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • גבינת פרמזן
  • 3 ליטר מים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
  • 2. בסיר עמוק יוצקים רבע כוס שמן זית ומאדים היטב את כל הירקות - תחילה הבצל והגזר, וכעבור 5 דקות הדלעת, הפלפל האדום, הקישוא, הכרובית והשום. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לאדות.
  • 3. יוצקים את המים ומבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות.
  • 4. מוסיפים עוד פלפל שחור את הלקט האיטלקי וחצי מכמות הבזיליקום ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • 5. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מלמעלה את הבזיליקום הנותר והרבה גבינת פרמזן מגוררת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully