וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מינסטרונה של אבי ביטון

אבי ביטון, השף מסעדת "אדורה" שבתל אביב מכין לכם מרק מינסטרונה, עשיר בירקות, בדיוק כפי שמכינות הסבתות שרחבי איטליה למשפחות שלהן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 2 גזרים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם דלעת
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא גדול
  • כוס כרובית, מופרדת לפרחים קטנטנים
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • אריזת לקט איטלקי (מכיל עדשים, אפונה, גריסי פנינה ועוד)
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • גבינת פרמזן
  • 3 ליטר מים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
  • 2. בסיר עמוק יוצקים רבע כוס שמן זית ומאדים היטב את כל הירקות - תחילה הבצל והגזר, וכעבור 5 דקות הדלעת, הפלפל האדום, הקישוא, הכרובית והשום. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לאדות.
  • 3. יוצקים את המים ומבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות.
  • 4. מוסיפים עוד פלפל שחור את הלקט האיטלקי וחצי מכמות הבזיליקום ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • 5. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מלמעלה את הבזיליקום הנותר והרבה גבינת פרמזן מגוררת.
  • מרק מינסטרונה עם חצילים

  • קרפלעך - מתכון בסיסי לבצק

  • קניידלך מסורתיים

  • מרק שעועית שחורה

  • מרק אפונה עם שומר ונענע

  • מרק של ארטישוק ירושלמי

  • מרק דלעת חורפי

  • מטבל מרק מוצרלה בופאלו

  • מרק פול ירוק עשיר

  • פתיתים עם מרק דגים

  • מרק קוסקוס אמיתי

  • סלט אטריות רענן

  • בויאבז מסורתי

  • מרק אפונה עשיר עם שמנת חמוצה ועלי נענע

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully