מתכונים חמים

מרק שעועית מהיר

באיטליה, בעיקר באזורים העניים יותר, אוהב מאוד להשתמש בשעועית כי היא זולה, והופכת כל מרק ממנה ראשונה לארוחה למשפחה שלמה.

מתכון מאת: קרן
  • קל להכנה

רק שעועית (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כוסות שעועית מושרית במי מלח יום שלם
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 עגבניות קלופות ומרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 סלרי קצוץ
  • 5 שיני שום כתושות
  • ½ 1 כף כמון
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות מרק עוף
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מחוקה סוכר
  • שמן לטיגון
  • מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לטגן מעט את הבצל. להוסיף את הגזר, העגבניות המרוסקות והסלרי ולאדות מעט.
  • 2. להוסיף את רסק העגבניות ולערבב. לאדות מעט. להוסיף מים ותבלינים. להביא לרתיחה.
  • 3. כשהמרק רותח להוסיף את הכמון והשום. לשטוף את השעועית ולהוסיף לסיר. להביא שוב לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעתיים לפחות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully