קניידלך מסורתיים
מתכון לקניידלך אוורירי, רך ונימוח - שחייבים להגיש בכל שולחן סדר. קל ופשוט להכנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ¼1 כוסותקמח מצה
- 3כפותשמן
- ½1 כוסותמים רותחים
- 1כפיתמלח
- 2ביצים
- קורטפלפל שחור
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים קניידלך מסורתיים?
- 1מערבבים את קמח המצה, שמן, מים רותחים, מלח, פלפל ומשהים 15 דקות (אפשר להחליף את המלח באבקת מרק עוף).
- 2מוסיפים את הביצים ומערבבים.
- 3ממלאים סיר במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה, או שמשתמשים במרק מוכן, ומכניסים את הכדורים.
- 4מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות עד שהקניידלך נפוחים ובהירים.
- 5מוציאים, מסננים ומקררים.