וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קניידלך מסורתיים

מתכון לקניידלך אוורירי, רך ונימוח - שחייבים להגיש בכל שולחן סדר. קל ופשוט להכנה

מתכון מאת: מערכת וואלה אוכל

קניידלך במרק צח. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
קניידלך קלים להכנה וטעימים טעימים/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

    • ¼1 כוסותקמח מצה
    • 3כפותשמן
    • ½1 כוסותמים רותחים
    • 1כפיתמלח
    • 2ביצים
    • קורטפלפל שחור

אופן ההכנה

איך מכינים קניידלך מסורתיים?

  • 1
    מערבבים את קמח המצה, שמן, מים רותחים, מלח, פלפל ומשהים 15 דקות (אפשר להחליף את המלח באבקת מרק עוף).
  • 2
    מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  • 3
    ממלאים סיר במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה, או שמשתמשים במרק מוכן, ומכניסים את הכדורים.
  • 4
    מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות עד שהקניידלך נפוחים ובהירים.
  • 5
    מוציאים, מסננים ומקררים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully