פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קניידלך מסורתיים

      מתכון פשוט וקל למנה שחייבים להגיש בכל שולחן סדר

      51 מדרגים / 2.91 כוכבים

      מרק קניידאלעך (ShutterStock)
      מרק קניידאלעך (ShutterStock)

      מצרכים

      • 1 כוס קמח מצה
      • 3 כפות שמן
      • 2 כוסות מים רותחים
      • 1 כפית מלח
      • (ניתן להמיר את המלח ב-2 כפות אבקת מרק עוף)
      • מעט פלפל שחור(לפי הטעם)
      • 2 ביצים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את קמח המצה, שמן, מים רותחים, מלח,פלפל ומשהים 15 דקות.
      • 2. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
      • 3. ממלאים סיר במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה, או שמשתמשים במרק מוכן, ומכניסים את הכדורים.
      • 4. מכסים חלקית ומבשלים כ- 20 דקות עד שהקניידלך
      • נפוחים ובהירים.
      • 5. מוציאים, מסננים ומקררים.

      עוד מתכוני מרקים

      קניידלך מסורתיים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -