פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק עוף צח עם קניידלך

      6 מדרגים / 3.2 כוכבים

      מרקים לפסח במטבחון (יח
      מרקים לפסח במטבחון (יח"צ , אילן עמיחי)

      מצרכים

        • למרק

        • 1 ק״גכנפי עוף או גרונות
        • 1 עצם בקר
        • 1 בצל לבן
        • 1 סלרי
        • 3 גזרים
        • 1 לפת
        • 1 שורש פטרוזיליה
        • 3 עלי דפנה
        • 5 גרםגרגרי פלפל אנגלי שלם
        • מלח , פלפל
        • לקניידלך (20-25 יחידות

        • 250 גרםקמח מצה
        • 4 ביצים מופרדות לחלמון וחלבון
        • 1 כוסמים פושרים
        • ⅓ כוסשמן
        • מלח , פלפל

      אופן ההכנה

        איך מכינים מרק עוף צח עם קניידלך?

      • ממלאים סיר גדול במים, מכניסים את הבשר והירקות ומביאים לרתיחה.
      • מסירים את הקצף ואת השומן שצפים על פני המים, ומנמיכים את האש.
      • מתבלים במלח, פלפל, פלפל אנגלי ועלי דפנה, ומבשלים לפחות כשעתיים.
      • מסננים את הציר שהתקבל, ומניחים בצד.
      • מכינים קניידלעך: מקציפים את החלבונים עד שמתקבל קצף רך.
      • מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מקמח המצה, ובוחשים היטב.
      • מוסיפים בהדרגה את קמח המצה וממשיכים לערבב, עד שמתקבלת מסה אחידה ורטובה. מתבלים במלח ופלפל.
      • יוצרים כדורים בגודל פינג פונג בידיים רטובות. מבשלים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, עד שהקניידלך צפים.
      • מגישים בתוך המרק.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -