1ממלאים סיר גדול במים, מכניסים את הבשר והירקות ומביאים לרתיחה.
2מסירים את הקצף ואת השומן שצפים על פני המים, ומנמיכים את האש.
3מתבלים במלח, פלפל, פלפל אנגלי ועלי דפנה, ומבשלים לפחות כשעתיים.
4מסננים את הציר שהתקבל, ומניחים בצד.
5מכינים קניידלעך: מקציפים את החלבונים עד שמתקבל קצף רך.
6מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מקמח המצה, ובוחשים היטב.
7מוסיפים בהדרגה את קמח המצה וממשיכים לערבב, עד שמתקבלת מסה אחידה ורטובה. מתבלים במלח ופלפל.
8יוצרים כדורים בגודל פינג פונג בידיים רטובות. מבשלים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, עד שהקניידלך צפים.
9מגישים בתוך המרק.