מרק עוף עם טורטליני ופרמזן

מתכון של השף אופיר וידבסקי ממסעדת 'ארמדה'.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מרק - אילוסטרציה. Artoday
מרק - אילוסטרציה

מצרכים

  • 1.75 ק"ג עוף שלם
  • 4 גזרים, חתוכים לחצאים(לאורך)
  • 3 בצלים מקולפים
  • 6 מקלות סלרי חתוכים לפרוסות עם מעט עלים
  • 6 עגבניות שרי מעוכות קלות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 4 ליטר מים
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גרם פרמז'ן

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד לרתיחה קלה.
  • 2. מנמיכים את הלהבה לחום נמוך מאוד, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה וחצי.
  • 3. מוציאים את העוף והירקות מהסיר ומסננים את הנוזל.
  • 4. לפני ההגשה מחממים את הנוזל ומוסיפים טורטליני (ניתן לרכוש טורטליני בחנויות פסטה או בסופר. רצוי במילוי עוף או גבינה).
  • 5. כאשר הפסטה אל-דנטה מגישים מיד עם הירקות, חתיכות עוף ומעט פרמז'ן מגורד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully