פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק עוף עם טורטליני ופרמזן

      מתכון של השף אופיר וידבסקי ממסעדת 'ארמדה'.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק - אילוסטרציה (Artoday)
      מרק - אילוסטרציה (Artoday)

      מצרכים

      • 1.75 ק"ג עוף שלם
      • 4 גזרים, חתוכים לחצאים(לאורך)
      • 3 בצלים מקולפים
      • 6 מקלות סלרי חתוכים לפרוסות עם מעט עלים
      • 6 עגבניות שרי מעוכות קלות
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • 4 ליטר מים
      • מלח לפי הטעם
      • 50 גרם פרמז'ן

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד לרתיחה קלה.
      • 2. מנמיכים את הלהבה לחום נמוך מאוד, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה וחצי.
      • 3. מוציאים את העוף והירקות מהסיר ומסננים את הנוזל.
      • 4. לפני ההגשה מחממים את הנוזל ומוסיפים טורטליני (ניתן לרכוש טורטליני בחנויות פסטה או בסופר. רצוי במילוי עוף או גבינה).
      • 5. כאשר הפסטה אל-דנטה מגישים מיד עם הירקות, חתיכות עוף ומעט פרמז'ן מגורד.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -