- 1. מטגנים בסיר גדול את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הכרעיים עד להזהבה.
-
- 2. שוטפים את העלים היטב מחול ומאבק, מפרידים בין העלים לבין הגבעולים ומייבשים היטב. קוצצים את העלים בעזרת סכין חדה (אפשרי במעבד מזון אך מומלץ פחות).
-
- 3. מוזגים את ציר העוף לסיר גדול, מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי המלוחיה ובוחשים היטב. מבשלים כ-10 דקות.
-
- 4. מועכים את השום עם מעט מלח ושמן. מוסיפים את הכוסברה וקורט פפריקה חריפה, ובוחשים היטב. מוסיפים את תערובת השום למלוחיה, מכסים ומבשלים . בוחשים מדי פעם, מתקנים תיבול ומגישים.
- מומלץ להגיש בתוספת אורז.