- 1. מניחים בקערה גדולה את הבצל, הגזר, הדלעת, הקישואים, הסלרי, תפוחי האדמה והמלח ומערבבים היטב. מניחים בצד למשך 10 דקות.
- 2. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית, כשהשמן חם מוסיפים את הפפריקה ומטגנים במשך כמה שניות, עד שהיא מפיצה ריח.
- 3. מוסיפים את העגבנייה ורסק העגבניות, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום ומערבבים היטב.
- 4. מוסיפים את הירקות, גרגירי החומוס, ובמקרה של מרק בשרי גם את כרעי העוף. מערבבים ומטגנים במשך 10 דקות אם משתמשים בכרעיים, הופכים אותן במהלך הטיגון כדי שישחימו באופן אחיד.
- 5. יוצקים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
- 6. מכסים ומבשלים על אש גדולה במשך כשעה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים לצד קוסקוס.