- 1. מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה תוך ערבוב כ-7 דקות, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את הבשר וחזה האווז המעושן ומטגנים 8 דקות. מסירים את הסיר מהאש (כדי לא לשרוף את התבלינים).
-
- 2. מוסיפים את השום, שני סוגי הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים, הפלפלים והעגבניות.
-
- 3. מחזירים את הסיר לאש ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שעל פני נוזל המרק. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעתיים.
-
- 4. מוסיפים את תפוחי?האדמה ומבשלים כחצי שעה נוספת, עד שתפוחי?האדמה מתרככים והבשר נימוח. טועמים, משפרים תיבול ומגישים חם.