- 1. ממלאים סיר גדול במים, מכניסים את הבשר והירקות ומביאים לרתיחה.
 - 
 - 2. מסירים את הקצף ואת השומן שצפים על פני המים, ומנמיכים את האש.
 - 
 - 3. מתבלים במלח, פלפל, פלפל אנגלי ועלי דפנה, ומבשלים לפחות כשעתיים.
 - 
 - 4. מסננים את הציר שהתקבל, ומניחים בצד.
 - 
 - 5. מכינים קניידלעך: מקציפים את החלבונים עד שמתקבל קצף רך.
 - 
 - 6. מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מקמח המצה, ובוחשים היטב.
 - 
 - 7. מוסיפים בהדרגה את קמח המצה וממשיכים לערבב, עד שמתקבלת עסה אחידה ורטובה. מתבלים במלח ופלפל.
 - 
 - 8. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג בידיים רטובות. מבשלים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, עד שהקנידלך צפים.
 - 
 - 9. מגישים בתוך המרק.