- 1. בתוך סיר עמוק שמים חזה עוף, בצל ירוק, כרישה, שיני שום ומים. מרתיחים ומנקים את הקצף שנוצר.
-
- 2.מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל ומבשלים כ-45 דקות.
-
- 3. מסננים את הציר ומשאירים רק את חזה העוף.
-
- 4.קורעים את העוף לחוטים (בידיים) ומשאירים בצד.
-
- 5. שמים את ציר העוף בתוך סיר עמוק ומוסיפים פנימה תפוחי אדמה, תירס, מלח ופלפל לפי הטעם, אורגנו ותימין. מבשלים בין חצי שעה -ל45 דקות ומערבבים לעתים תכופות כדי להסמיך את המרק (אם מתקבל מרקם סמיך מידי, מוסיפים מים רותחים).
-
- 6. ההגשה: מגישים בקערת מרק עמוקה את המרק עם תפוחי האדמה וחתיכת תירס לכל אדם. מעל המרק מפזרים מהעוף ולצד הקערה שמים בצלוחיות קטנות צלפים ושמנת חמוצה, יחד עם חצי אבוקדו. מוסיפים למרק לפי הטעם.
- שתף