מתכונים חמים

אוקרושקה

מרק יוגורט רוסי קר

מתכון מאת: אולגה יסובסקי, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אוקרושקה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 ביצים קשות
  • 4 צנוניות קטנות
  • 2 מלפפונים טריים
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • 4 כוסות יוגורט עזים
  • 2 כוסות מי סודה
  • בצל ירוק/ נבטים לקישוט
  • מלח, פלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים מהביצים הקשות את החלמון מהחלבון. לכל צלחת מפוררים חצי חלמון ומועכים יחד עם חצי כפית חרדל ומעט יוגורט עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. קולפים מלפפונים וחותכים אותם ואת חלבוני הביצה שנותרו לקוביות קטנות. את הצנוניות חותכים לקוביות או לחלופין פורסים לפרוסות במנדולינה.
  • 3. מפזרים את הירקות והביצים החתוכות בכל צלחת, מוזגים כוס יוגורט לכל סועד, מוהלים בחצי כוס מי סודה ומערבבים.
  • 4. ממלחים ומפלפלים מעט ומפזרים בצל ירוק או נבטים מעל לקישוט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully