וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוקרושקה

מרק יוגורט רוסי קר

מתכון מאת: אולגה יסובסקי, מערכת וואלה!

אוקרושקה. נמרוד סונדרס
אוקרושקה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 ביצים קשות
  • 4 צנוניות קטנות
  • 2 מלפפונים טריים
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • 4 כוסות יוגורט עזים
  • 2 כוסות מי סודה
  • בצל ירוק/ נבטים לקישוט
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים מהביצים הקשות את החלמון מהחלבון. לכל צלחת מפוררים חצי חלמון ומועכים יחד עם חצי כפית חרדל ומעט יוגורט עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. קולפים מלפפונים וחותכים אותם ואת חלבוני הביצה שנותרו לקוביות קטנות. את הצנוניות חותכים לקוביות או לחלופין פורסים לפרוסות במנדולינה.
  • 3. מפזרים את הירקות והביצים החתוכות בכל צלחת, מוזגים כוס יוגורט לכל סועד, מוהלים בחצי כוס מי סודה ומערבבים.
  • 4. ממלחים ומפלפלים מעט ומפזרים בצל ירוק או נבטים מעל לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully