וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וון טון כשר לפסח

באדיבות מסעדת 'דים סאם'

מתכון מאת: מערכת וואלה

קניידלך ממסעדת דים סאם.
קניידלך ממסעדת דים סאם

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-60 כיסונים:
  • חצי ק"ג קמח מצה
  • 350 מ"ל מים פושרים
  • 350 מ"ל מים רותחים
  • חומרים למילוי חזה אווז או עוף:
  • חצי ק"ג חזה אווז / עוף טחונים
  • 50 גרם אגוזי מלך / אגוזי קשיו טחונים
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 גזר קצוץ
  • 2 כפות רוטב פטריות / ווסצ'טר
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן (רק לחזה עוף)
  • 2 כפות קורנפלור מדולל במים
  • כ-1/2 כפית שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים 250 גרם קמח מצה עם המים הרותחים בקערה אחת. בקערה נוספת מערבבים 250 גרם קמח מצה עם המים הפושרים. מאחדים את שני הבצקים שהתקבלו לקערה אחת, לשים עד לקבלת מרקם אחיד, מכסים וממתינים 10 דקות.
  • מכינים "נחשים" ארוכים ובוצעים מהם עיגולים, מרדדים בעזרת מערוך ממלאים ומקפלים.
  • 2. מערבבים את כל החומרים מלבד הקורנפלור והשמן, לאחר קבלת עיסה אחידה ותוך כדי ערבוב בבלנדר מוסיפים את השמן והקורנפלור עד ששוב מתקבלת עיסה אחידה.
  • 3. שמים את הוון טון במרק חם למשך 7 דקות ומגישים. ניתן גם לאדות את הוון טון מעל המרק למשך חצי שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully