- 1. מערבבים 250 גרם קמח מצה עם המים הרותחים בקערה אחת. בקערה נוספת מערבבים 250 גרם קמח מצה עם המים הפושרים. מאחדים את שני הבצקים שהתקבלו לקערה אחת, לשים עד לקבלת מרקם אחיד, מכסים וממתינים 10 דקות.
- מכינים "נחשים" ארוכים ובוצעים מהם עיגולים, מרדדים בעזרת מערוך ממלאים ומקפלים.
-
- 2. מערבבים את כל החומרים מלבד הקורנפלור והשמן, לאחר קבלת עיסה אחידה ותוך כדי ערבוב בבלנדר מוסיפים את השמן והקורנפלור עד ששוב מתקבלת עיסה אחידה.
-
- 3. שמים את הוון טון במרק חם למשך 7 דקות ומגישים. ניתן גם לאדות את הוון טון מעל המרק למשך חצי שעה.