דים סם שנחאי במילוי תרד ובוטנים

באדיבות מרכז 4 שף

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שנחאי דים סאם

מצרכים

  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס מים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • למילוי:
  • 1 ק"ג תרד נקי ושטוף
  • 300 גרם בוטנים קלופים
  • שורש ג'ינג'ר טרי וקלוף
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף שמן סומסום
  • כף שמן זית
  • לרוטב:
  • 1 כף רוטב אויסטר
  • ½ כף רוטב סויה
  • מיץ מ ½ לימון
  • 1 בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הבצק, לשים עד שהבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
  • 2. במחבת עם תחתית עבה קולים את הבוטנים, על אש קטנה למשך 5 דקות. קוצצים גס.
  • 3. מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים עד להשחמה.
  • 4. מוסיפים את הג'ינג'ר, התרד והסויה ומאדים כדקה.
  • 5. מוסיפים את הבוטנים הקצוצים, שמן סומסום ובצל ירוק.
  • 6. מורידים מהאש, מניחים על מסננת ומקררים.
  • 7. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  • 8. מרדדים את הבצק עד לעובי של 5 מ"מ.
  • 9. קורצים עיגולים עם רינג של 5 ס"מ.
  • 10. מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול מקפלים ומהדקים.
  • על סטימר, מאדים את הדים סם כ 7 דקות ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully