- 1. מערבבים את חומרי הבצק, לשים עד שהבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
-
- 2. במחבת עם תחתית עבה קולים את הבוטנים, על אש קטנה למשך 5 דקות. קוצצים גס.
-
- 3. מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים עד להשחמה.
-
- 4. מוסיפים את הג'ינג'ר, התרד והסויה ומאדים כדקה.
-
- 5. מוסיפים את הבוטנים הקצוצים, שמן סומסום ובצל ירוק.
-
- 6. מורידים מהאש, מניחים על מסננת ומקררים.
-
- 7. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
-
- 8. מרדדים את הבצק עד לעובי של 5 מ"מ.
-
- 9. קורצים עיגולים עם רינג של 5 ס"מ.
-
- 10. מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול מקפלים ומהדקים.
- על סטימר, מאדים את הדים סם כ 7 דקות ומגישים