פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק עוף לקוסקוס

      102 מדרגים / 2.88 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • -4 מנות
      • למרק:
      • 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו במים למשך לילה
      • 2 כפות שמן
      • 1 בצל קצוץ
      • 11/2 ליטרים מים
      • 1 גזר חתוך גס
      • 1 קישוא חתוך גס
      • 3 גבעולי סלרי חתוכים גס
      • 1/4 כרוב חתוך גס
      • 2 שוקי עוף
      • 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
      • מלח ופלפל
      • 1 כפית כורכום
      • להגשה:
      • 1 חבילה קוסקוס להכנה מהירה
      • 2 כפות שמן זית
      • מלח
      • 1/2 1 כוסות מים רותחים

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את גרגרי החומוס המושרים כשעה וחצי או עד לריכוך.
      • 2. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
      • 3. מוסיפים את הירקות ואת העוף. יוצקים את המים, מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גדולה עוד 40 דקות.
      • 4. מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס המבושלים, מתבלים את המרק במלח, פלפל וכורכום. מבשלים עוד 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 5. מכינים את הקוסקוס: מערבבים קוסקוס עם מלח ושמן. יוצקים מים רותחים, מערבבים, מכסים וממתינים 10 דקות. מאווררים את הגרגרים במזלג.
      • 6. מגישים את הקוסקוס עם המרק.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -