פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק צ'ורבה דה פרישוארה

      האחיות כתי עינב ושולה מידב מעניקות את המתכון המשפחתי למרק עוף עם כדורי בשר

      3 מדרגים / 3.5 כוכבים

      צ'ורבה קו פרישוארה- מרק צ'ורבה רומני עם כדורי בשר ואורז (יח
      צ'ורבה קו פרישוארה- מרק צ'ורבה רומני עם כדורי בשר ואורז (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • מרק עוף מבושל
      • עלי פטרוזיליה או עלי סלרי קצוצים
      • 2 גזרים מגוררים
      • לקציצות:
      • 250 גרם בשר עוף טחון
      • 1/2 כוס אורז
      • 1 בצל קצוץ דק
      • 1 ביצה
      • מלח ופלפל שחור
      • מיץ לימון לפי הטעם, בסוף הבישול
      • *אם יש בנמצא לאושטן משלבים אותו במקום עלי הפטרוזיליה/סלרי ומיץ לימון

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים מרק עוף ומסננים.
      • 2. מניחים את סיר המרק המסונן מעל אש קטנה ומוסיפים פנימה את הגזרים המגוררים ועלי הפטרוזיליה או הסלרי הקצוצים ומבשלים 10 דקות.
      • 3. בינתיים מערבבים יחד את מרכיבי הקציצות: הבשר, האורז, הביצה, הבצל והתבלינים ומערבבים.
      • 4. יוצרים עם הידיים כדורים מתערובת הבשר והאורז (הם לחים ומעט דביקים וזה בסדר) ומכניסים לתוך סיר המרק הרותח עם הגזרים והפטרוזיליה.
      • 5. ממשיכים לבשל כ-45 דקות. מכבים, מוסיפים מיץ לימון לפי החמיצות הרצויה ומגישים בצלחות עמוקות עם 2-3 כדורים לכל אחד.

      עוד מתכוני מרקים

      מרק צ'ורבה דה פרישוארה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -