פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כופתאות הגונדי של אבי ביטון

      אבי ביטון עם המתכון שלו לכופתאות האווריריות מהמטבח הפרסי העשויות קמח חומוס קלוי ועוף טחון

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • למרק:
      • 3 כרעיים חצויות
      • 1 גזר
      • עלי סלרי
      • 2 בצלים פרוסים דק
      • 1 עלה דפנה
      • 1 כפית כורכום
      • פלפל שחור
      • מלח
      • לקציצות:
      • 500 גרם חזה עוף טחון
      • 200 גרם חומוס קלוי טחון דק
      • 2 בצלים גדולים, מגוררים וסחוטים
      • 4 כפות שמן קנולה
      • 1 כפית שטוחה כורכום
      • 1/2 כפית הל טחון
      • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
      • מלח
      • 2-3 כפות מים

      אופן ההכנה

      • 1. המרק: מכניסים לסיר את הכרעיים, הבצלים, עלה הדפנה, הגזר, עלי הסלרי והתבלינים. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש קטנה. מסננים ומחזירים לסיר לאש קטנה.
      • 2. הקציצות: מערבבים בעזרת הידיים את חזה העוף הטחון עם קמח החומוס, הבצלים המגוררים, התבלינים, השמן והמים.
      • 3. יוצרים כדורים במשקל של בערך 100 גרם ומכניסים למרק הצח. מבשלים כחצי שעה ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -