- 1. מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל שחור גרוס.
- מטגנים בסיר חם את קוביות הבשר עד להשחמה.
-
- 2. מוציאים את הבשר מהסיר ומחממים בשנית, מוסיפים שוב מעט שמן זית לטיגון ומטגנים את הבצל עם השום, עלי הדפנה, פלפל אנגלי, זרעי כוסברה ופלפל שאטה.
-
- 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לבשל כשלוש דקות. מוסיפים את הסלרי האמריקאי ואת הדלעת וממשיכים לבשל כחמש דקות נוספות.
-
- 4. מוסיפים את הבשר ואת החוויג' לסיר ומערבבים היטב.
-
- 5. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה.
-
- 6. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשעתיים וחצי.
-
- 7. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת.
-
- 8. מתבלים את המרק במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.