פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק בשר תימני

      מתכון של השף ניר נדב מה"באגסי ביסטרו בר"

      6 מדרגים / 3 כוכבים

      מרק בשר תימני של ביסטרו בר באגסי (יח
      מרק בשר תימני של ביסטרו בר באגסי (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות
      • 2 בצלים לבנים חתוכים גס
      • צרור פטרוזיליה
      • צרור כוסברה
      • 3 עגבניות מגורדות
      • 2 שיני שום
      • 3 תפו"א חתוכים לקוביות
      • 1.5 כפות חוואיג' למרק
      • 1/2 כף כורכום
      • 1/2 כף כמון
      • 1/4 ליטר ציר בקר
      • כף כוסברה יבשה טחונה
      • כף שמן

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל.
      • 2. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
      • 3. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
      • מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -