- 1. המרק: בסיר בינוני מניחים את הכרעיים, יוצקים מעל מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה.
- 2. מוסיפים את הירקות והתבלינים ומבשלים יחד עוד כשעה.
-
- 3. הקניידלך: מערבבים את הקמח בקערה עם המלח והפלפל, מוסיפים חצי כוס מים רותחים, מערבבים ומניחים בצד לחצי שעה.
- 4. מוסיפים את הביצה והבצל המטוגן ומערבבים.
- 5. מרתיחים בסיר 3 כוסות מים עם קורט מלח. כאשר המים רותחים, יוצרים עיגולים ומכניסים לסיר. נותנים לקניידלך
- לצוף, ממשיכים לבשל עוד 7 דקות ומוציאים אותם עם כף מחררת.
- 6. ההגשה: יוצקים את המרק לצלחות אישיות, מניחים בכל קערה 1-2 קניידלך ומגישים.