וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק תאילנדי

הישר ממסעדת רונג'אן מתכון פשוט ומהיר למרק תאילנדי עם חזה עוף, חלב קוקוס וחצילים

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מרק עוף בקארי של מסעדת רונג'אן. אבי רוקח,
מרק עוף בקארי של מסעדת רונג'אן/אבי רוקח

מצרכים למתכון

  • 1/2 ליטר קרם קוקוס
  • 1 דלורית
  • 1 חציל
  • 3 כפות קארי ירוק
  • 1/2 ק"ג נתחי חזה עוף
  • עלי קפיר ליים
  • סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדלורית והחציל לקוביות קטנות, מכסים במים ומבשלים 20 דקות.
  • 2. מוסיפים את עלי הכפיר, הקארי וחלב קוקוס ובוחשים היטב.
  • 3. חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל. טועמים ומאזנים טעם עם מעט סוכר. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ל-5 דקות נוספות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully