מרק תאילנדי
הישר ממסעדת רונג'אן מתכון פשוט ומהיר למרק תאילנדי עם חזה עוף, חלב קוקוס וחצילים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 ליטר קרם קוקוס
- 1 דלורית
- 1 חציל
- 3 כפות קארי ירוק
- 1/2 ק"ג נתחי חזה עוף
- עלי קפיר ליים
- סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הדלורית והחציל לקוביות קטנות, מכסים במים ומבשלים 20 דקות.
- 2. מוסיפים את עלי הכפיר, הקארי וחלב קוקוס ובוחשים היטב.
- 3. חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
- 4. מתבלים במלח ופלפל. טועמים ומאזנים טעם עם מעט סוכר. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ל-5 דקות נוספות ומגישים.