- 1. מכינים את הרוטב: להרתיח את חלב הקוקוס ולהוסיף את הסילאן.
-
- 2. לצמצם את הנוזל עד הסמכה.
-
- 3. מכינים את הבצק: מפזרים את הקמח על משטח העבודה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת הביצה, חמאה, והמים הקרים.
-
- 4. לשים את התערובת עד לקבלת בצק רך וגמיש.
-
- 5. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל ביצה ונותנים לבצק לנוח כ-5 שעות.
-
- 6. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך דק מאד.
-
- 7. מחממים מחבת גדולה, מוסיפים חמאה, ומטגנים את הבצק עד להשחמה.
-
- 8. מגישים את המנה: חותכים את הבננות לפרוסות, מניחים את פרוסות הבננה במרכז הבצק ומגלגלים את הבצק. יוצקים את הרוטב החם, ומגישים.