מתכונים חמים

בננה לוטי ברוטב חלב קוקוס וסילאן

באדיבות השף אורן רביד, רשת cafe cafe

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
    • פרווה

    • קינוחים

    • כשר

    בננה לוטי של 'קפה קפה'

    מחשבון המרות

    מצרכים

    • 2 כוסות קמח לבן
    • 1 ביצה טרופה
    • ¼ כפית מלח
    • 2 כפות חמאה מומסת
    • ¼ כוס מים קרים
    • 1 כפות חמאה לטיגון בצק
    • 4 בננות בשלות
    • לרוטב:
    • ½ פחית חלב קוקוס
    • 3 כפות סילאן
    למחשבון המרה

    אופן ההכנה

    • 1. מכינים את הרוטב: להרתיח את חלב הקוקוס ולהוסיף את הסילאן.
    • 2. לצמצם את הנוזל עד הסמכה.
    • 3. מכינים את הבצק: מפזרים את הקמח על משטח העבודה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת הביצה, חמאה, והמים הקרים.
    • 4. לשים את התערובת עד לקבלת בצק רך וגמיש.
    • 5. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל ביצה ונותנים לבצק לנוח כ-5 שעות.
    • 6. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך דק מאד.
    • 7. מחממים מחבת גדולה, מוסיפים חמאה, ומטגנים את הבצק עד להשחמה.
    • 8. מגישים את המנה: חותכים את הבננות לפרוסות, מניחים את פרוסות הבננה במרכז הבצק ומגלגלים את הבצק. יוצקים את הרוטב החם, ומגישים.

    מחשבוני המרה

    • נפחים

    • משקלים

    • טמפרטורה

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully