וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בננה לוטי ברוטב חלב קוקוס וסילאן

באדיבות השף אורן רביד, רשת cafe cafe

מתכון מאת: מערכת וואלה

בננה לוטי של 'קפה קפה'.
בננה לוטי של 'קפה קפה'

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 ביצה טרופה
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • ¼ כוס מים קרים
  • 1 כפות חמאה לטיגון בצק
  • 4 בננות בשלות
  • לרוטב:
  • ½ פחית חלב קוקוס
  • 3 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: להרתיח את חלב הקוקוס ולהוסיף את הסילאן.
  • 2. לצמצם את הנוזל עד הסמכה.
  • 3. מכינים את הבצק: מפזרים את הקמח על משטח העבודה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת הביצה, חמאה, והמים הקרים.
  • 4. לשים את התערובת עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 5. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל ביצה ונותנים לבצק לנוח כ-5 שעות.
  • 6. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך דק מאד.
  • 7. מחממים מחבת גדולה, מוסיפים חמאה, ומטגנים את הבצק עד להשחמה.
  • 8. מגישים את המנה: חותכים את הבננות לפרוסות, מניחים את פרוסות הבננה במרכז הבצק ומגלגלים את הבצק. יוצקים את הרוטב החם, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully