בננות בקוקוס ובקרמל
קינוח מתוק בסגנון תאילנדי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 בננות חצויות לאורך
- 2 ביצים טרופות
- כוס קמח
- 2 כפות פירורי לחם
- כוס קוקוס מגורד
- לקרמל:
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס מים
- פחית חלב קוקוס
- 20 גר' חמאה
אופן ההכנה
- 1. מקמחים את חצאי הבננות, טובלים בביצה, מצפים בשבבי קוקוס ופירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק.
- 2. הכנת הרוטב: מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס. מצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש. מוסיפים את החמאה, ובוחשים להמסה מושלמת. מגישים חם.