בננות בקוקוס ובקרמל

קינוח מתוק בסגנון תאילנדי

מתכון מאת: מערכת וואלה!
בננות עם קוקוס וקרמל (פודסטפס). מערכת וואלה!
בננות עם קוקוס וקרמל (פודסטפס)

מצרכים

  • 8 בננות חצויות לאורך
  • 2 ביצים טרופות
  • כוס קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • כוס קוקוס מגורד
  • לקרמל:
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • פחית חלב קוקוס
  • 20 גר' חמאה

אופן ההכנה

  • 1. מקמחים את חצאי הבננות, טובלים בביצה, מצפים בשבבי קוקוס ופירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק.
  • 2. הכנת הרוטב: מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס. מצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש. מוסיפים את החמאה, ובוחשים להמסה מושלמת. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully