מתכונים חמים

ספרינג רול במילוי בננה ושוקולד במרק שוקולד וקוקוס

באדיבות השף ג'רלד פרננדס, קייטרינג הגורמה "אפרוני פרננדס"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סיגר בננות במרק שוקולד (צילום: אמיר יגור)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל- 10 מנות:
  • חומרים לספרינג רול:
  • 2 בננות
  • 1 כף שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות סוכר לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • 50 ג"ר חמאה חתוכה לקוביות קטנות
  • 10 עלי סיגר עגולים
  • שמן קנולה לטיגון
  • למרק השוקולד:
  • 250 ג"ר שוקולד מריר איכותי
  • 150 מ"ל חלב רגיל
  • 100 מ"ל חלב קוקוס
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • קורט מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את הבננות לאורך מפזרים עליהן סוכר , אגוז מוסקט, וקוביות חמאה מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט ואופים ב 150 מעלות כ 15 דקות. מקררים ומעבירים את הבננות למיכל של מעבד מזון. מעבדים למסה אחידה מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומעבדים שוב .
  • 2. מעבירים את העיסה לשק זילוף יוצרים פתח בקוטר כ 1.5 ס"מ.
  • מניחים עלה סיגר על משטח מזלפים בחלק המרכזי התחתון של העלה את עיסת הבננה באורך כ 10 ס"מ
  • 3. מגלגלים את החלק התחתון של העלה מעל עיסת הבננה מכסים את העיסה מקפלים את שולי העלה משני צידיו על הגליל שנוצר כמו מעטפה להמשיך לקפל עד לקבלת סיגר .למרוח את הקצה במעט עיסה של קמח ומים ולהדביק את הקצה.
  • 4. להניח בקערת נירוסטה את כל חומרי מרק השוקולד להניח את הקערה מעל סיר עם מים רותחים לערבב מהצדדים למרכז עד ליצירת נוזל אחיד.
  • 5. מטגנים את הסיגר בשמן חם עד להזהבת הבצק. ומניחים על נייר סופג. שופכים מעט ממרק השוקולד בקערת הגשה אישית ומניחים בכל קערה סיגר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully