- 1. חוצים את הבננות לאורך מפזרים עליהן סוכר , אגוז מוסקט, וקוביות חמאה מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט ואופים ב 150 מעלות כ 15 דקות. מקררים ומעבירים את הבננות למיכל של מעבד מזון. מעבדים למסה אחידה מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומעבדים שוב .
-
- 2. מעבירים את העיסה לשק זילוף יוצרים פתח בקוטר כ 1.5 ס"מ.
- מניחים עלה סיגר על משטח מזלפים בחלק המרכזי התחתון של העלה את עיסת הבננה באורך כ 10 ס"מ
-
- 3. מגלגלים את החלק התחתון של העלה מעל עיסת הבננה מכסים את העיסה מקפלים את שולי העלה משני צידיו על הגליל שנוצר כמו מעטפה להמשיך לקפל עד לקבלת סיגר .למרוח את הקצה במעט עיסה של קמח ומים ולהדביק את הקצה.
-
- 4. להניח בקערת נירוסטה את כל חומרי מרק השוקולד להניח את הקערה מעל סיר עם מים רותחים לערבב מהצדדים למרכז עד ליצירת נוזל אחיד.
-
- 5. מטגנים את הסיגר בשמן חם עד להזהבת הבצק. ומניחים על נייר סופג. שופכים מעט ממרק השוקולד בקערת הגשה אישית ומניחים בכל קערה סיגר.