- 1. מקלפים את התפוחים, מסירים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות.
-
- 2. מבשלים על אש נמוכה את פרוסות התפוחים עם הסוכר, הצימוקים, אגוזי המלך, קליפת התפוז ומקל הקינמון עד שהתפוחים מתרככים. מצננים את התערובת.
-
- 3. פורסים את עלה הפילו ומניחים את תערובת התפוחים במרכז העלה. מורחים חלמון ביצה על אחד מקצוות העלה ואת הקצה השני מדביקים לצד המרוח ביצה. חותכים את הקצוות שנותרו פתוחים עם הצד הכהה של הסכין. הופכים את הגלילה שנוצרה ומורחים בחלמון ביצה.
-
- 4. אופים בתנור על נייר אפייה בטמפ' של 170 מעלות בין 25-35 דקות עד שהבצק מזהיב/משחים. מגישים חם עם גלידת וניל.