מרק עוף תימני אסלי
מתכון למרק עוף תימני של הבשלנית שושי יעקב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 כרעיים
- 1 בצל שלם קלוף
- 2 כפות חוואיג' למרק
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כפות אבקת מרק
- 2 תפוחי אדמה חצויים
- 1/2 צרור כוסברה
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את העוף בסיר בינוני עם מים רותחים. מסננים ומנקים משאריות שומן.
- 2. ממלאים את הסיר שוב במים, בערך חצי הגובה ומוסיפים את העוף. מביאים לרתיחה.
- 3. מכפים את הקצף שעל פני המים ומוסיפים את הבצל בשלמותו, תפוחי האדמה החצויים, הכוסברה והתבלינים.
- 4. מבשלים כ-45 דקות עד שהעוף ותפוחי האדמה רכים.