- 1.שוטפים את העלים היטב מחול ומאבק, מפרידים בין העלים לבין הגבעולים ומייבשים היטב. קוצצים את העלים בעזרת סכין חדה (אפשרי במעבד מזון אך מומלץ פחות).
-
- 2. מוזגים את ציר העוף לסיר גדול, מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי המלוחיה ובוחשים היטב. מבשלים כ-10 דקות.
-
- 3. מועכים את השום עם מעט מלח ושמן. מוסיפים את הכוסברה וקורט פפריקה חריפה, ובוחשים היטב. מוסיפים את תערובת השום למלוחיה, מכסים ומבשלים עוד 2 דקות. בוחשים מדי פעם, מתקנים תיבול .
- 3. מכניסים יוגורט, מלח ופלפל למקצף עם בלוני גז ומנערים היטב. מזלפים פרחים מעל מרק המלוחיה הבסיסי, ומגישים.
- אם אין מקצף אפשר לעבוד עם בלנדר מוט או עם מקצף ידני ללא בלוני גז.
- מגישים לצד אורז.