מתכונים חמים

מרק עוף עשיר עם כדורי עוף ודלעת

מתכון באדיבות ניסים בר, שף רשת פלקון המתמחה במעדני בשר.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

דלעת

מחשבון המרות

מצרכים

  • 350 ג' בשר עוף טחון
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק (לא חובה)
  • 300 גר' דלעת, קלופה
  • 10 עלי נענע
  • ½3 ליטר מים
  • 4 כנפי עוף או 2 כרעיים
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות, לא קטנות מדי.
  • 2. שמים בסיר את הכנפיים או הכרעיים יחד עם מי ברז ומביאים לרתיחה.
  • 3. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.
  • 4. במקביל מכינים את כדורי העוף:
  • א. מערבבים יחד את העוף הטחון עם הפטרוזיליה ופירורי הלחם, מתבלים במעט מלח.
  • ב. צרים כדורונים קטנטנים אותם מוסיפים למרק.
  • 5. לאחר שהמרק התבשל חצי שעה, מוסיפים אליו את כדורוני העוף ואת הדלעת ומבשלים יחד עוד חצי שעה.
  • 6. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם, מסירים מהאש.
  • את הכנפיים או הכרעיים ניתן לפרק ולהחזיר את הבשר המבושל חזרה למרק.
  • 7. קוצצים את הנענע ומוסיפים למרק.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully