- 1. קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות, לא קטנות מדי.
-
- 2. שמים בסיר את הכנפיים או הכרעיים יחד עם מי ברז ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.
-
- 4. במקביל מכינים את כדורי העוף:
- א. מערבבים יחד את העוף הטחון עם הפטרוזיליה ופירורי הלחם, מתבלים במעט מלח.
- ב. צרים כדורונים קטנטנים אותם מוסיפים למרק.
-
- 5. לאחר שהמרק התבשל חצי שעה, מוסיפים אליו את כדורוני העוף ואת הדלעת ומבשלים יחד עוד חצי שעה.
-
- 6. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם, מסירים מהאש.
- את הכנפיים או הכרעיים ניתן לפרק ולהחזיר את הבשר המבושל חזרה למרק.
-
- 7. קוצצים את הנענע ומוסיפים למרק.