- קוצצים שום, כוסברה, בצל ומטגנים בשמן 3 דקות, מוספים את חלקי העוף . מטגנים עוד כ - 3 דקות . מוספים מים עד כיסוי העוף.
- מוספים את הירקות ושאר התבלינים למרק , מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
- מנפים את הסולת בקערה גדולה, מוסיפים 1/4 כוס שמן ו - 1/4 מים ו- 1/2 כף מלח ומערבבים.
- שמים הכל בסיר העליון ומבשלים כשהסיר מכוסה כ - 45 דקות.
- מורידים את הסיר העליון ומעבירים הכל בקערה, מוסיפים 1 כוס מים וממתינים 10 דקות (לא לערבב).
- מחזירים לסיר העליון למשך 1/2 שעת בישול.
- מעבירים את הסולת לקערה , מוסיפים 1/4 כוס שמן, 1/2 מים ומערבבים.
- מעבירים את הקוסקוס דרך הנפה.