- 1. ממלאים בסיר גבוה ורחב כ-3 ליטר מים. מכניסים את העצמות והבשר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף והשומן.
-
- 2. מוסיפים את הירקות, חוץ מהכוסברה, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כשעתיים. אחרי שעתיים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, ומתבלים בכמון, כורכום, במלח ופלפל.
-
- 3. מערבבים היטב ומגישים חם.
-
- 4. אופציה להגשה חגיגית יותר: מסננים את הירקות, ומפרידים מהבשר והעצמות. טוחנים את הירקות במעבד מזון, ומחזירים לסיר המרק יחד עם נתחי הבשר, ללא העצמות. אם חסרים נוזלים, מוסיפים מים לפי הצורך.
-
- 5. מבשלים רבע שעה נוספת. מתקנים תיבול ומגישים חם.