פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחם בירה זריז

      לא צריך תואר בקונדיטוריה בשביל להכין כיכר לחם טרי בתנור הביתי. בשביל המתכון הזה צריך רק קמח, בירה וקצת מלח

      21 מדרגים / 3.18 כוכבים

      לחם בירה מ-2 מרכיבים (דרור עינב)
      לחם בירה מ-2 מרכיבים (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: לכיכר לחם בתבנית אינגליש קייק
      • 500 גרם ( 1/2 3 כוסות) קמח תופח / או קמח רגיל + שקית אבקת אפייה
      • 500 מ"ל בירה
      • מעט מלח
      • *תוספות לפי מה שיש והעדפה: אגוזים, זיתים, גרעיני חמניות, חמוציות וכו

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
      • 2. מערבבים את הקמח עם הבירה, מעט מלח (והתוספות שרוצים) לבלילה מעט גושית.
      • 3. מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל-45-50 דקות או עד שהלחם מקבל גוון שחום ויפה וקיסם שנעץ במרכזו יוצא יבש.
      • 4. מוציאים מהתנור ומשתדלים לחלץ מהתבנית ולהניח על הרשת על מנת שהתחתית תתקרר ותישאר פריכה.
      • 5. מגישים לשולחן עם גבינות וסלט.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -