לחם בירה זריז

לא צריך תואר בקונדיטוריה בשביל להכין כיכר לחם טרי בתנור הביתי. בשביל המתכון הזה צריך רק קמח, בירה וקצת מלח

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה!
לחם בירה מ-2 מרכיבים. דרור עינב
לחם בירה מ-2 מרכיבים

מצרכים

  • כמות: לכיכר לחם בתבנית אינגליש קייק
  • 500 גרם ( 1/2 3 כוסות) קמח תופח / או קמח רגיל + שקית אבקת אפייה
  • 500 מ"ל בירה
  • מעט מלח
  • *תוספות לפי מה שיש והעדפה: אגוזים, זיתים, גרעיני חמניות, חמוציות וכו

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. מערבבים את הקמח עם הבירה, מעט מלח (והתוספות שרוצים) לבלילה מעט גושית.
  • 3. מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל-45-50 דקות או עד שהלחם מקבל גוון שחום ויפה וקיסם שנעץ במרכזו יוצא יבש.
  • 4. מוציאים מהתנור ומשתדלים לחלץ מהתבנית ולהניח על הרשת על מנת שהתחתית תתקרר ותישאר פריכה.
  • 5. מגישים לשולחן עם גבינות וסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully