- 1. מכניסים למיקסר את המים, הקמחים והמלח ומערבבים.
-
- 2. לאחר כדקה מוסיפים את הדבש, לאחר שלוש דקות לישה מוסיפים את השמרים ושמן הזית.
-
- 3. ממשיכים ללוש במשך 3 דקות נוספות, ומוסיפים את שמן הזית והפירות היבשים ומערבלים כדקה נוספת.
-
- 4. כשהבצק מוכן מעבירים אותו לקערה מקומחת קלות, מכסים בניילון נצמד לקערה, ומתפיחים את הבצק עד שיכפיל את נפחו (במשך כ-45-40 דקות).
-
- 5. מוציאים את הבצק מהקערה ומעבדים בתנועות לחיצה להוצאת האוויר שהצטבר.
-
- 6. נותנים לבצק לעמוד במשך 10 דקות נוספות, לוחצים עליו בשנית ומעצבים לכיכר עגולה.
-
- 7. מתפיחים את הבצק במשך 30-40 דקות נוספות (להגדלת הנפח), וחורצים 4 חתכים לאורכו (בחלק העליון).
-
- 8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס ואופים במשך 45 דקות - הלחם מוכן כאשר נשמעת נקישה חלולה בתחתית הלחם.