- . קולפים את התפוחים ומשרים אותם במים עם לימון לחצי שעה.
-
- 2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם סוכר, כוכב אניס, קינמון הל ואגוזי מלך.
-
- 3. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת צבע קרמלי. מסננים ושומרים את הנוזלים.
-
- 4. לאחר התקררות המסה מוסיפים את הצימוקים לתערובת.
-
- 5. חוצים את עלי הפילו לשניים ומורחים אותם במי סוכר (חצי מים חמים חצי סוכר). ממלאים בתערובת, מגלגלים ואופים בטמפרטורת 180 מעלות (ללא טורבו) למשך 12 דקות.
-
- 6. מחממים את הנוזלים של התפוחים ששמרנו , מוזגים מעט לצלחת הגשה ומניחים את עלי הפילו מעליהם.