וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה פילו ותפוחים מקורמלים

וריאציה טבעונית של שטרודל תפוחים

מתכון מאת: מסעדת טאבולה, מערכת וואלה

קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה. אפיק גבאי
קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה

מצרכים למתכון

  • ל-8 מנות:
  • 4 דפי בצק פילו
  • 1/2 קילוגרם תפוח גרנד סמית
  • 1/2 קילוגרם תפוח חרמון אדום
  • 250 גרם פינק ליידי
  • 50 גרם סוכר
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 יחידה כוכב אניס
  • 3 תרמילי הל
  • 50 גרם אגוז מלך מוסקט מגורד
  • 50 גרם צימוקים לבנים

אופן ההכנה

  • . קולפים את התפוחים ומשרים אותם במים עם לימון לחצי שעה.
  • 2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם סוכר, כוכב אניס, קינמון הל ואגוזי מלך.
  • 3. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת צבע קרמלי. מסננים ושומרים את הנוזלים.
  • 4. לאחר התקררות המסה מוסיפים את הצימוקים לתערובת.
  • 5. חוצים את עלי הפילו לשניים ומורחים אותם במי סוכר (חצי מים חמים חצי סוכר). ממלאים בתערובת, מגלגלים ואופים בטמפרטורת 180 מעלות (ללא טורבו) למשך 12 דקות.
  • 6. מחממים את הנוזלים של התפוחים ששמרנו , מוזגים מעט לצלחת הגשה ומניחים את עלי הפילו מעליהם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully