מתכונים חמים

מאפה פילו ותפוחים מקורמלים

וריאציה טבעונית של שטרודל תפוחים

מתכון מאת: מסעדת טאבולה, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-8 מנות:
  • 4 דפי בצק פילו
  • 1/2 קילוגרם תפוח גרנד סמית
  • 1/2 קילוגרם תפוח חרמון אדום
  • 250 גרם פינק ליידי
  • 50 גרם סוכר
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 יחידה כוכב אניס
  • 3 תרמילי הל
  • 50 גרם אגוז מלך מוסקט מגורד
  • 50 גרם צימוקים לבנים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • . קולפים את התפוחים ומשרים אותם במים עם לימון לחצי שעה.
  • 2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם סוכר, כוכב אניס, קינמון הל ואגוזי מלך.
  • 3. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת צבע קרמלי. מסננים ושומרים את הנוזלים.
  • 4. לאחר התקררות המסה מוסיפים את הצימוקים לתערובת.
  • 5. חוצים את עלי הפילו לשניים ומורחים אותם במי סוכר (חצי מים חמים חצי סוכר). ממלאים בתערובת, מגלגלים ואופים בטמפרטורת 180 מעלות (ללא טורבו) למשך 12 דקות.
  • 6. מחממים את הנוזלים של התפוחים ששמרנו , מוזגים מעט לצלחת הגשה ומניחים את עלי הפילו מעליהם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully