פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפה פילו ותפוחים מקורמלים

      וריאציה טבעונית של שטרודל תפוחים

      4 מדרגים / 1.33 כוכבים

      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)
      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-8 מנות:
      • 4 דפי בצק פילו
      • 1/2 קילוגרם תפוח גרנד סמית
      • 1/2 קילוגרם תפוח חרמון אדום
      • 250 גרם פינק ליידי
      • 50 גרם סוכר
      • 1 כפית קינמון טחון
      • 1 יחידה כוכב אניס
      • 3 תרמילי הל
      • 50 גרם אגוז מלך מוסקט מגורד
      • 50 גרם צימוקים לבנים

      אופן ההכנה

      • . קולפים את התפוחים ומשרים אותם במים עם לימון לחצי שעה.
      • 2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם סוכר, כוכב אניס, קינמון הל ואגוזי מלך.
      • 3. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת צבע קרמלי. מסננים ושומרים את הנוזלים.
      • 4. לאחר התקררות המסה מוסיפים את הצימוקים לתערובת.
      • 5. חוצים את עלי הפילו לשניים ומורחים אותם במי סוכר (חצי מים חמים חצי סוכר). ממלאים בתערובת, מגלגלים ואופים בטמפרטורת 180 מעלות (ללא טורבו) למשך 12 דקות.
      • 6. מחממים את הנוזלים של התפוחים ששמרנו , מוזגים מעט לצלחת הגשה ומניחים את עלי הפילו מעליהם.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -