- 1. מקציפים או טורפים ידנית חמאת בוטנים עם 1/2 פחית קרם קוקוס עד שמתקבל קרם חלק (יחסית לעובדה שאולי יש בו שברי בוטנים). אפשר לטעום ולשחק במינון ביניהם לקרם דליל או סמיך יותר זה תלוי בסוג חמאת הבוטנים חלקה, ממותקת וכו'. במידת הצורך אפשר להמתיק במייפל או אבקת סוכר.
-
- 2. ממיסים את השוקולד עם 1/3 כוס קרם קוקוס במיקרו או על ביין מארי עד לקבלת מעין גנאש רוטב שוקולד חלק.
-
- 3. מפזרים בתחתית של כל כלי הגשה פירורי עוגיות ומתחילים להרכיב בשכבות: קרם חמאת בוטנים, ריבה, שוקולד וחוזר חלילה. שומרים במקרר עד להגשה.