פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טרייפל של חמאת בוטנים, ריבה ושוקולד

      קינוח פרווה בטעמים אמריקאיים, עם המון קסם ונוכחות. כמו המלך אלביס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טרייפל טבעוני של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)
      טרייפל טבעוני של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • -4 מנות:
      • 4 כפות חמאת בוטנים, עדיף עם שברי בוטנים
      • 1 פחית קרם קוקוס (בעל אחוזי שומן גבוהים יותר מחלב הקוקוס או נוזל הקוקוס)
      • 100 גרם שוקולד מריר פרווה, שבור לקוביות
      • 4 כפות ריבת תות (או אחרת)
      • 8 עוגיות פריכות (או ביסקוויטים)

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים או טורפים ידנית חמאת בוטנים עם 1/2 פחית קרם קוקוס עד שמתקבל קרם חלק (יחסית לעובדה שאולי יש בו שברי בוטנים). אפשר לטעום ולשחק במינון ביניהם לקרם דליל או סמיך יותר – זה תלוי בסוג חמאת הבוטנים – חלקה, ממותקת וכו'. במידת הצורך אפשר להמתיק במייפל או אבקת סוכר.
      • 2. ממיסים את השוקולד עם 1/3 כוס קרם קוקוס במיקרו או על ביין מארי עד לקבלת מעין גנאש – רוטב שוקולד חלק.
      • 3. מפזרים בתחתית של כל כלי הגשה פירורי עוגיות ומתחילים להרכיב בשכבות: קרם חמאת בוטנים, ריבה, שוקולד וחוזר חלילה. שומרים במקרר עד להגשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -