וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרייפל של חמאת בוטנים, ריבה ושוקולד

קינוח פרווה בטעמים אמריקאיים, עם המון קסם ונוכחות. כמו המלך אלביס

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

טרייפל טבעוני של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
טרייפל טבעוני של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • -4 מנות:
  • 4 כפות חמאת בוטנים, עדיף עם שברי בוטנים
  • 1 פחית קרם קוקוס (בעל אחוזי שומן גבוהים יותר מחלב הקוקוס או נוזל הקוקוס)
  • 100 גרם שוקולד מריר פרווה, שבור לקוביות
  • 4 כפות ריבת תות (או אחרת)
  • 8 עוגיות פריכות (או ביסקוויטים)

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים או טורפים ידנית חמאת בוטנים עם 1/2 פחית קרם קוקוס עד שמתקבל קרם חלק (יחסית לעובדה שאולי יש בו שברי בוטנים). אפשר לטעום ולשחק במינון ביניהם לקרם דליל או סמיך יותר – זה תלוי בסוג חמאת הבוטנים – חלקה, ממותקת וכו'. במידת הצורך אפשר להמתיק במייפל או אבקת סוכר.
  • 2. ממיסים את השוקולד עם 1/3 כוס קרם קוקוס במיקרו או על ביין מארי עד לקבלת מעין גנאש – רוטב שוקולד חלק.
  • 3. מפזרים בתחתית של כל כלי הגשה פירורי עוגיות ומתחילים להרכיב בשכבות: קרם חמאת בוטנים, ריבה, שוקולד וחוזר חלילה. שומרים במקרר עד להגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully