- 1.ממיסים בסיר 100 גרם סוכר, עד שהוא הופך לקרמל בצבע ענברי.
-
- 2.במקביל - מחממים בסיר 200 מ"ל שמנת פרווה, אך לא מרתיחים.
-
- 3.מערבבים בין השמנת החמימה לקרמל, על אש בינונית, עד שנוצר מרקם חלק של טופי. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
-
- 4.שופכים את כל הקרמל לתוך קערה עם השוקולד המריר, ומערבבים היטב לקרם חלק.
-
- 5.מקציפים 340 מ"ל שמנת פרווה לקצף קל.
-
- 6.מקפלים בין השמנת המוקצפת לקרם השוקולד-קרמל, ומערבבים בעדינות לקרם חלק.
-
- 7.משאירים כמה מצ'יפס התפוחים בצד, לקישוט, ואת הרוב קוצצים לקוביות. מוסיפים לקרם. מעבירים את הקרם לשק זילוף, וממלאים את כוסות ההגשה עד 4/3 מגובהן.
-
- 8.מעבירים למקרר לכשעתיים לפחות. מקשטים בצ'יפס תפוח ומגישים קר.