וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס שוקולד קרמל עם צ'יפס תפוחים

קינוח פרווה שיפתיע את האורחים

מתכון מאת: אורן בקר, מערכת וואלה

קינוחים של אורן בקר. נמרוד סונדרס
קינוחים של אורן בקר

מצרכים למתכון

  • -6-8 כוסות:
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 200 מ"ל (3/4 כוס + כף) שמנת צמחית פרווה
  • 20 גרם (1 כף) דבש
  • 250 גרם שוקולד מריר פרווה
  • 340 מ"ל (1/3 1 כוסות) שמנת צמחית פרווה
  • 1 שקית צ'יפס תפוחים (ניתן לקנות בכל מרכול)

אופן ההכנה

  • 1.ממיסים בסיר 100 גרם סוכר, עד שהוא הופך לקרמל בצבע ענברי.
  • 2.במקביל - מחממים בסיר 200 מ"ל שמנת פרווה, אך לא מרתיחים.
  • 3.מערבבים בין השמנת החמימה לקרמל, על אש בינונית, עד שנוצר מרקם חלק של טופי. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
  • 4.שופכים את כל הקרמל לתוך קערה עם השוקולד המריר, ומערבבים היטב לקרם חלק.
  • 5.מקציפים 340 מ"ל שמנת פרווה לקצף קל.
  • 6.מקפלים בין השמנת המוקצפת לקרם השוקולד-קרמל, ומערבבים בעדינות לקרם חלק.
  • 7.משאירים כמה מצ'יפס התפוחים בצד, לקישוט, ואת הרוב קוצצים לקוביות. מוסיפים לקרם. מעבירים את הקרם לשק זילוף, וממלאים את כוסות ההגשה עד 4/3 מגובהן.
  • 8.מעבירים למקרר לכשעתיים לפחות. מקשטים בצ'יפס תפוח ומגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully