- 1. מכינים גנאש: ממיסים שוקולד ושמנת על ביין מארי או במיקרוגל עד להמסה מלאה וקבלת קרם חלק.
-
- 2. בקערה נפרדת טורפים היטב את חומרי המוס עד לקבלת מרקם המזכיר יוגורט. מוסיפים את הגנאש.
-
- 3. יוצקים לתבנית סיליקון בצורת חצי כדור קטן. אפשר למזוג גם לכוסיות קטנות מפלסטיק.
-
- 4. מעבירים למקפיא לפחות ל-4 שעות.
-
- 5. במקביל מכינים גנאש לקישוט: ממיסים שוקולד ושמנת על ביין מארי או במיקרוגל עד להמסה מלאה וקבלת קרם חלק. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
-
- 6. מקציפים את הגנאש לקישוט קלות רק עד שיתרכך מעט. מעבירים לשקית זילוף.
-
- 7. מחלצים את כדורי המוס ומניחים אחד על השני על צלחת. מקשטים בעיטור גנאש ומגישים.