- 1. במיקסר עם וו מקצף מקציפים את החלבון עם הסוכר כמה דקות.
-
- 2. מוסיפים לתערובת את השקדים והקמח ומערבבים.
-
- 3. לוקחים כף ויוצרים בעזרתה עוגייה. מניחים כל עוגייה על תבנית מרופדת נייר אפייה. משטחים מעט את העוגיות. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 4. אופים 10-15 דקות עד שמזהיבות.
-
- 5. טוחנים במעבד מזון פיסטוק, מים, מי זאהר וסוכר. המרקם שמתקבל אמור להיות עיסתי מעט בגלל המים. אם יצא יבש מדי מוסיפים עוד טיפת מים.
-
- 5. לוקחים עוגייה אחת, מניחים עליה מעט מהתערובת וסוגרים עם עוגייה שניה כמו בסנדביץ'.
-
- סודות מהמטבח
- *אם לא אוכלים מיד, עוטפים כל עוגייה בנייר צלופן/מעבירים לקופסה אטומה ומעבירים למקפיא.
-
- *לא לאפסן את העוגיות במקרר שם יתייבשו.