- 1. בסיר, מבשלים את כל החומרים על אש קטנה עד לרתיחה עדינה תוך כדי בחישה.
-
- 2. נותנים לתבשיל לרתוח 2-3 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד ומורידים מהאש ברגע שמתחיל להסמיך.
-
- 3.מוזגים לצלחת הגשה גדולה ועמוקה ומצננים. בהמשך, מעבירים למקרר לצינון אז המנה מקבלת מרקם סמיך יותר.
-
- 4. לקראת ההגשה מוציאים הממקרר ומעטרים בפיסטוק חלב?י ושקדים קלופים.
-
- סודות מהמטבח
- *הערבוב המתמיד משך הבישול חשוב בכדי שהתבשיל לא יידבק לדפנות או יישרף.
-
- *אפשר להפוך את המתכון לפרווה על ידי המרה של החלב במים והמרה של הקונפלור בעמילן, קינוח שנקרא אלמאסייה. אופציה אחרת היא להחליף את החלב בשתי קופסאות של חלב קוקוס.