- 1. מכניסים את כל הנוזלים לסיר.
-
- 2. חוצים את מקל הווניל לחצי, מגרדים בעזרת כף או סכין את פולי הווניל ומוספים לסיר הנוזלים יחד עם המקל.
-
- 3. בקערה קטנה, מערבבים היטב את הקורנפלור עם מעט מהנוזלים , כך שלא יהיו גושיים ומחזירים לסיר.
-
- 4. מבשלים הכל על אש נמוכה, עד לקבלת תערובת סמיכה (לא לבשל יתר על המידה).
-
- 5. מסננים את התערובת ומוצאים את מקל הווניל החוצה.
-
- 6. מוזגים לכלי הגשה ומקררים לפחות ארבע שעות.
-
- 7. לאחר שעברו 4 שעות, מקלפים את פירות ההדרים. מפלטים את ההדרים לפלחים ללא הקרום.
-
- 8. מסננים את הפירות מהנוזלים המיותרים ומבשלים את הנוזל עם הסוכר, מביאים לרתיחה.
-
- 9. מוזגים בעודו חם על הפירות ומצננים.
-
- 10. להגשה: על המלבי יוצקים את תערובת ההדרים עם מעט מן הנוזל ולקישוט מעטרים במעט נענע וחמוציות.