פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מלבי אישי טעים וקל להכנה

      מתכון של השף גדעון קסה, רשת אווזי

      2 מדרגים / 3.48 כוכבים

      מלבי של מסעדת אווזי (יח
      מלבי של מסעדת אווזי (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-6 מנות:
      • למלבי:
      • 500 גר' קצפת צמחית
      • 80 גר' קורנפלור
      • 500 מ"ל (כ- 2/3 1 כוסות) מים
      • 10 כפות סוכר
      • 2 כפות מי ורדים (או מי שושנים)
      • 6 תבניות אישיות של 150 גר'
      • לסירופ:
      • 2/3 כוס סוכר
      • 1/2 כוס מים
      • 1 כפית מי ורדים
      • 1 כפית צבע מאכל אדום
      • לקישוט:
      • 100 גר' בוטנים קצוצים גס
      • 100 גר' שבבי קוקוס

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את המלבי: יוצקים לתוך סיר ( 2-3 ליטר) את קצפת, הסוכר, הקורנפלור ומי הורדים.
      • 2. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, ממשיכים לערבב דקה או שתיים ומכבים את האש.
      • 3. מוזגים לתוך התבניות האישיות.
      • 4. מכניסים למקרר למשך 45 דקות.
      • 5. מכינים את הסירופ: יוצקים לתוך סיר קטן את הסוכר, המים, מי הורדים וצבע המאכל.
      • 6. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. (בזהירות).
      • לאחר מס' דקות מורידים מהאש.
      • 7. יש להגיש את הסירופ קר.
      • 8. מכינים את הקישוט: מפזרים במחבת את הבוטנים ושבבי הקוקוס, ומערבבים כל כמה שניות עד שהתערובת הופכת לזהובה יש להוריד מהאש.
      • 9. הגשה: הופכים את המלבי על צלחת, בוזקים את סירופ מעל המלבי, מפזרים את תערובת הבוטנים ושבבי הקוקוס הקלויים.

      עוד מתכוני קינוחי פרווה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -