- 1. מחממים תנור מראש לחום בינוני 160 מעלות.
-
- 2. מכניסים לקערת מיקסר את הקמח, הסוכר, הביצים, החלב והשמרים, ומערבבים במהירות בינונית עד לקבלת מאסה אחידה.
-
- 2. מוסיפים את המלח, וממשיכים בלישה עוד כדקה.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את החמאה הרכה. מערבבים כחמש דקות עד שהחמאה משתלבת עם הבצק, ומתקבל בצק אחיד.
-
- 4. מוציאים את הבצק, עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
-
- 5. פותחים את הבצק לצורה מלבנית בעובי של כ-1/2 ס"מ, מורחים בשוקולד למריחה, מפזרים אגוזים ומגלגלים לצורת רולדה.
-
- 6. חותכים את הרולדה ל-4 חלקים שווים ומניחים אותם בתבנית בצורה רוחבית.
-
- 7. מורחים בביצה, מניחים את התבנית בצד ל-2-3 שעות להתפחת הבצק עד הכפלת נפחו.
-
- 8. מכניסים את התבנית לתנור לכ-30 דקות.
-
- 9. מוציאים, ומורחים קלות את העוגה האפויה בסירופ סוכר.