- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
- 2. בקערת נירוסטה נקייה לחלוטין מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר. ממשיכים להקציף למשך שלוש דקות עד שהחלבונים מתקשים לדרגת גבעות קשיחות.
-
- 3. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה את הדבש והשמן.
-
- 4. מערבבים יחד את קמח השקדים והקורנפלור.
-
- 5. מוסיפים את התערובת היבשה תוך הקצפה, לקערת החלמונים.
-
- 6. מערבבים בתוך כף מדידה את הסודה והחומץ, כך שיקציפו ומוסיפים מיד לקערת החלמונים. לאחר מכן מוסיפים גם את האגוזים הקצוצים.
-
- 7. מקפלים את תערובות החלמונים עם תערובת החלבונים. יש לערבב בעדינות, רק עד לאיחוד התערובות.
-
- 8. מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדות נייר אפייה ומשמנים. ממלאים עד לשני שליש גובה.
-
- 9. אופים בתנור שחומם ל- 160 מעלות במשך 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה נשאר יבש.
-
- 10. בתום האפייה, משאירים את העוגה בתנור למשך 10 דקות לפחות.