- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.
-
- 2. מכינים את המילוי: ממיסים החמאה במחבת. מוסיפים את הדבש ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש וממתינים עד שהמילוי יתקרר.
-
- 3. משמנים בחמאה תבנית טארט גדולה (אפשר גם כמה תבניות אישיות). בוזקים מעט קמח ומנערים עודפים.
-
- 4. מוציאים הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לדף גדול מעט מהתבנית. בעזרת המערוך מרימים את הבצק ומניחים אותו בתבנית. הוא אמור לכסות את הקרקעית והדפנות. מהדקים את הבצק לקרקעית ולדפנות. יוצקים לתבנית את המילוי ומשטחים אותו.
-
- 5. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהעוגה תשחים.