- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השקדים והסוכר. מוסיפים את החמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד שנוצר בצק חלק וגמיש. מקמחים משטח עבודה, יוצרים כדור ומשטחים בתבנית. מכניסים להמתנה במקרר.
-
- 2. מחממים תנור ל180 מעלות ובינתיים מכינים את קרם השקדים: מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים 5 דקות ואז מוסיפים את הביצה והחלמונים.
-
- 3. מרכיבים את העוגה: משטחים את קרם השקדים על גבי הבצק. על שכבת הקרם, מסדרים את פרוסות האגסים כשהן חופפות זו לזו. מברישים בחמאה מומסת וזורים סוכר, קינמון ואם רוצים אז גם שקדים.
-
- 4. אופים כ-45 דקות עד שהקרם יציב ושולי העוגה זהובים.