פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בראוניז מהירים וקלים להכנה

      עוגיות בראוניז מעוררות תיאבון בתוספת שברי אגוזים. להכין בצ'יק ולאכול בצ'ק. מתכון של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים"

      8 מדרגים / 3.33 כוכבים

      בראוניס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב
      בראוניס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים" (יח"צ)

      מצרכים

      • 145 גרם חמאה
      • 115 גרם שוקולד מריר 55%
      • 90 גרם (2) ביצים
      • 130 גרם (½ כוס + כף וחצי) סוכר
      • קורט מלח
      • 55 גרם (⅓ כוס) קמח
      • 55 גרם (¾ כוס) אגוזי מלך קצוצים גס

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד על בן מארי או במיקרו בזהירות.
      • 2. מערבבים את הביצים, הסוכר והמלח יחד (לא מקציפים) ומערבבים יחד עם השוקולד והחמאה. מוסיפים את הקמח והאגוזים.
      • 3. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 18x18 על מגש עם נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-15-20 דקות.
      • 4. מצננים את הבראוניז ומכניסים למקרר. חותכים את הבראוניז לקוביות של 3x3 סנטימטר ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -