מתכונים חמים

בראוניז מפירורי עוגה, ללא אפייה

קל מאוד להכנה. רצוי להכין לפחות יום לפי ההגשה, כי רק למחרת ההכנה מתקבל מרקם כמו של בראוניז לחים ודחוסים.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

בראוניז מפירורי עוגה (סמדר ולטר)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כוסות פירורי עוגה
  • 1/2 כוס אגוזים מכל סוג או שקדים (רצוי לא לוותר, זה קצת שובר את המתיקות)
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • *תבנית קטנה, מרובעת או מלבנית. רצוי לשמן (בחמאה) או לרפד בנייר אפייה.
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרו, עד שמתקבל נוזל אחיד.
  • 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים לתבנית ודוחסים לשכבה אחידה. מחליקים את פני התערובת.
  • 3. מכסים את התבנית בניילון נצמד או בנייר אלומיניום, מכניסים למקרר ומצננים כמה שעות. חותכים לריבועים ושומרים במקרר עד ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully