בראוניז מפירורי עוגה, ללא אפייה
קל מאוד להכנה. רצוי להכין לפחות יום לפי ההגשה, כי רק למחרת ההכנה מתקבל מרקם כמו של בראוניז לחים ודחוסים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות פירורי עוגה
- 1/2 כוס אגוזים מכל סוג או שקדים (רצוי לא לוותר, זה קצת שובר את המתיקות)
- 50 גרם חמאה
- 100 גרם שוקולד מריר
- *תבנית קטנה, מרובעת או מלבנית. רצוי לשמן (בחמאה) או לרפד בנייר אפייה.
אופן ההכנה
- 1. שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרו, עד שמתקבל נוזל אחיד.
- 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים לתבנית ודוחסים לשכבה אחידה. מחליקים את פני התערובת.
- 3. מכסים את התבנית בניילון נצמד או בנייר אלומיניום, מכניסים למקרר ומצננים כמה שעות. חותכים לריבועים ושומרים במקרר עד ההגשה.