וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז פרנג'ליקו

כבר נשמע טעים. מתוך הספר "קפה ועוגה" של 'על השולחן'

מתכון מאת: מערכת וואלה!

עוגת בראוניז לפסח של אסם. מערכת וואלה!
עוגת בראוניז לפסח של אסם

מצרכים למתכון

  • חומרים לתבנית מלבנית בגודל 23x32 ס"מ:
  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 200 גרם חמאה
  • 2/3 1 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפות פרנג'ליקו (ליקר אגוזים)
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס אגוזי לוז שלמים לא קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב.
  • 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הליקר, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
  • 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים 25-20 דקות. הבראוניז צריכים להיראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין.
  • 6. מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully