- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב.
-
- 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הליקר, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
-
- 4. מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
-
- 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים 25-20 דקות. הבראוניז צריכים להיראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין.
-
- 6. מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.