- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. 
 - 
 - 2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב. 
 - 
 - 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הליקר, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 
 - 
 - 4. מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. 
 - 
 - 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים 25-20 דקות. הבראוניז צריכים להיראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין. 
 - 
 - 6. מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.