- 1. ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים קפה נמס.
-
- 2. מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ - 3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
-
- 3. תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.
-
- 4. יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
-
- 5. בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
-
- 6. כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.