וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס טריפל שוקולד

מתכון מאת: The evil fairy,galgula333@walla.co.il

שוקולד. מערכת וואלה!
שוקולד

מצרכים למתכון

  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2-1/3 כוס קקאו לא ממותק
  • 2 כפיות גדושות אבקת אפיה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית רום
  • 1/2 חב' שוקולד צ'יפס לבן או שחור
  • לקרם שוקולד:
  • 1/2 חב' שוקולד מריר
  • 3 כפות קקאו
  • 4 כפות סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • מעט רום
  • 25 גרם מרגרינה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני.
  • 2. מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפיה ושוקולד צ'יפס.
  • 3. בקערה נפרדת טורפים קלות את הביצה. מוסיפים שמן, מים ותמצית רום.
  • 4. מערבבים את שתי התערובות עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה!.
  • 5. משהים את התערובת מספר דקות עד להסמכה קלה.
  • 6. משמנים 12 שקעים בתבנית מאפינס. ממלאים כל שקע ב-3/4 מנפחו.
  • 7. אופים כ-15 דקות או עד שתוקעים קיסם שיוצא נקי. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • 8. מכינים את הקרם: מעבירים את כל החומרים, מלבד המרגרינה, לסיר וממיסים, עד לבעבוע.
  • 9. מסירים מן האש ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 10. מקררים לגמרי את הקרם ויוצקים מעל המאפינס.
  • רעיון להגשה-להגיש חם (אפשר לחמם במיקרו) ולהוסיף בצד כדור גלידת וניל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully