- 1. מחממים תנור לחום בינוני.
-
- 2. מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפיה ושוקולד צ'יפס.
-
- 3. בקערה נפרדת טורפים קלות את הביצה. מוסיפים שמן, מים ותמצית רום.
-
- 4. מערבבים את שתי התערובות עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה!.
-
- 5. משהים את התערובת מספר דקות עד להסמכה קלה.
-
- 6. משמנים 12 שקעים בתבנית מאפינס. ממלאים כל שקע ב-3/4 מנפחו.
-
- 7. אופים כ-15 דקות או עד שתוקעים קיסם שיוצא נקי. מוציאים מהתנור ומצננים.
-
- 8. מכינים את הקרם: מעבירים את כל החומרים, מלבד המרגרינה, לסיר וממיסים, עד לבעבוע.
-
- 9. מסירים מן האש ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-
- 10. מקררים לגמרי את הקרם ויוצקים מעל המאפינס.
-
- רעיון להגשה-להגיש חם (אפשר לחמם במיקרו) ולהוסיף בצד כדור גלידת וניל.