מתכונים חמים

מלבי מסורתי עם נגיעות של פטל אדום ופיסטוק

לבן מסורתי עם נגיעות של אדום פטל וירוק פיסטוק

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מלבי ברוטב תות (קייטרינג ליד הנחל)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 500 מל' שמנת מתוקה (2 מכלים)
  • 500 מל' חלב (2 כוסות)
  • 160 גר' סוכר (3/4 כוס)
  • 1 כפית שטוחה מי ורדים
  • 14 גר' ג'לטין
  • לרוטב:
  • 200 גר' תותים טריים או פטל אדום
  • 1-2 כפות סוכר דק
  • 1 כפית רום איכותי
  • לקישוט:
  • פיסטוקים קצוצים
  • שבבי קוקוס

אופן ההכנה

  • הכנת המאלבי:
  • 1. מרתיחים את החלב עם השמנת והסוכר תוך כדי בחישה.
  • 2. מערבבים את הג'לטין ברבע כוס מים.
  • 3. לאחר רתיחת החלב מוסיפים את הג'לטין תוך כדי בחישה ואת מי הורדים. מערבבים ומסננים לתוך קערה שמונחת על כלי עם מי קרח.
  • 4. מצננים לטמפרטורת החדר תוך כדי בחישה. יוצקים לכלי הגשה ומצננים למשך לילה.
  • הכנת הרוטב והגשת המנה:
  • 1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בבלנדר.
  • 2. מגישים על מצע רוטב תות ומפזרים שבבי פיסטוק וקוקוס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully